blanco.png
Bezoekadres

Englaan 4
6672 LD Hemmen

06 34314617

0488 42 98 14

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Kamer van Koophandel: 50673009
Powered by JU Contact
 
blanco.png

Bezoekadres:

Afdrukken

Privacyverklaring
Cursus Communiceren
- 24 mei 2018 -

Als onderneming ben ik verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel, en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze Privacyverklaring. Deze dient beknopt, transparant, begrijpelijk en gemakkelijk toegankelijk te zijn.

Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld

Ik ontvang jouw mailadres en telefoonnummer en deze gegevens gebruik ik alleen om uitnodigingen voor trainingen te mailen en jou eventueel te bellen voor een intakegesprek. Als je een kennismakingsgesprek aanvraagt via het contactformulier op mijn website, gebruik ik je e-mailadres of telefoonnummer om contact met je op te nemen. De persoonlijke toelichting die je er eventueel bij vermeldt, verlaat mijn mailbox niet. Over dat alles hieronder in detail meer.

Over welke persoonsgegevens gaat het precies?

Doordat je de website bezoekt, een contactformulier invult, en/of gebruik maakt van de diensten van ‘Cursus Communiceren’, worden je persoonsgegevens verwerkt: voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres (het adres van je computer) en gegevens over je activiteiten op de website.

Waarom worden die opgevraagd?

Om contact met je op te nemen, om de dienstverlening te kunnen uitvoeren (een individueel begeleidingstraject of groepsbijeenkomst). Wanneer ik jouw naam, telefoonnummer en mailadres van jouw werkgever ontvang gebruik ik deze om uitnodigingen, lesmodules na afloop van trainingsbijeenkomsten naar jou te mailen. Als ik dit met jouw werkgever heb afgesproken bel ik voor een intakegesprek.

Wat gebeurt er niet met je gegevens?

Je gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, noch voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen (dat wil zeggen, door computerprogramma’s of -systemen zonder tussenkomst van een mens).

 Worden je gegevens met derden gedeeld?

Ja, uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening:

  •  belastingadviseur, vanwege inzage in facturen met adresgegevens
  • websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren

Met deze ‘verwerkers’ zijn verwerkersovereenkomsten gesloten.

Je gegevens zijn goed beveiligd

Ik neem de bescherming van je gegevens serieus. Je gegevens worden niet online opgeslagen (‘in the cloud’), mijn computer is met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd, en de website maakt gebruik van een betrouwbaar certificaat.

Hoe lang blijven je gegevens bewaard?

Niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Concreet: de gegevens van bestaande cursisten worden niet langer bewaard dan twee jaar na afloop van de laatst genoten trainingen. De gegevens van potentiële cursusten worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst tot stand komt.

Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen?

Neem contact op en ik maak het voor je in orde, uiterlijk binnen twee werkdagen. Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Heb je tips, vragen of andere feedback?
Neem ook dan contact op via:
Rebecca Humphrey
Cursus Communiceren
Englaan 4
6672 ld
Hemmen

www.cursuscommuniceren.nl
rh@cursuscommuniceren.nl
06 34314617